Mirage

Mirage designer og producerer keramiske klinker til kommerciel, offentlige og beboelsesområder.

Gennem solid ekspertise og know-how er Mirage i stand til at levere klinkeløsninger, der kan fremhæve hvilket som helst designtema på en miljøvenlig måde. Hos Mirage har man designet nye boligløsninger i 40 år i samarbejde med mere en 130 lande verden over. Mirage har et stærkt fokus på de nyeste trends samt vedvarende innovativ forskning.

Mirage er en garanti for stabilitet og pålidelighed, der sikres ved en solid erfaring, der har præget i udviklingen af keramiske klinker. Indgående kendskab til materialer, kombineret med hårdt arbejde i forskning og udvikling, har gjort det muligt for Mirage at tilbyde stadigt mere innovative løsninger, der er synonym med pålidelighed og kvalitet.

Værdier og vores mission

Mirage engagerer en unik arv af dygtighed, passion og effektivitet til at skabe de bedste designs, uanset størrelsen af ​​projektet. Virksomhedens mission er at repræsentere den fremragende kvalitet af italiensk klinkeproduktion, samt dens “Made in Italy”, i hele verden.

Mirage er den ideelle sparringspartner til designteams og arkitekter samt detailhandlere og samarbejdspartnere, som det understøtter gennem de fine stadier involveret i forvaltningen af ​​projekter og arbejdspladser.

Kvalitet og design: keramiske klinker, der er i konstant udvikling

De løsninger, som Mirage designer og leverer, opfylder kravene i enhver henseende – fra lufthavne til indkøbscentre, boliger og offentlige rum. Det store udvalg af produkter inden for belægninger og gulve giver Mirage mulighederne for at opfylde de tekniske specifikationer og krav for meget forskellige typer af overflader – små overflader, ventilerede facader og hævede gulve.

Mirages store alsidighed i keramiske klinker afspejles i den høje kvalitet og de tekniske standarder, der konstant efterspørges på markedet.

Website: www.mirage.it

Kataloger fra Mirage

Inspirationsbilleder fra Mirage