Wicanders

Wicanders korkgulve er sammensat af ikke mindre end 6 lag, der tilsammen skaber en særdeles slidstærk og holdbar gulvløsning med helt enestående egenskaber.

De to lag ægte naturkork sikrer en markant lyddæmpning samt en behagelig affjedring, når du går på gulvet. Korkens isolerende evne bevirker, at overfladen altid føles lun.
Wicanders korkgulve findes i mange lækre designs og kvaliteter. Vi giver dig valgfrihed mellem naturtro teksturer, der er inspireret af ædle træsorter, smukke stengulve samt den ægte kork.
På den måde får du det bedste fra to verdner: En flot og levende gulvflade, der samtidig er holdbar og nem at vedligeholde.

Produkter:

Wicanders Corkcomfort
Det klassiske korkgulv Corkcomfort er fortsat et godt, solidt og lunt gulvvalg til en travl hverdag. Gulvet opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, behagelig komfort og rengøringsvenlig overflade. 10,5 mm. Opbygget med to lag kork.

Wicanders Home
Home med indbygget kork er et rigtig godt og solidt gulvvalg. Gulvet opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, behagelig komfort og rengøringsvenlig overflade. 10,5 mm. Opbygget med to lag kork og formstabil mellemkerne i HDF.

Wicanders Commercial
Commercial med indbygget kork er et rigtig flot og stærkt gulvvalg. Gulvet opfylder nutidens krav om høj funktionalitet, behagelig komfort og rengøringsvenlig overflade. 10,5 mm. Opbygget med to lag kork og formstabil mellemkerne i HDF.

Wicanders ArtComfort
Med Wicanders Artcomfort får du en række unikke fordele direkte fra naturen – et varmt, affjedrende og lyddæmpende gulv. Kombineret med den nye korkteknologi, giver Artcomfort ekstra fordele. Ekstra lange planker, tykkere indlæg i naturkork og slidstærk.

Wicanders Hydrocork
Wicanders Hydrocork er et helt unikt gulv. Det har alle korkgulvets fordele: affjedrende, lunt og støjdæmpende – og så er det vandresistent.

Website: www.timberman.dk

Pleje- og vedligeholdelsesvejledninger – link
Lægningsvejledninger – link