DLW Flooring

DLW Flooring GmbH er en af verdens største producenter af hårde gulvbelægninger.

DLW Flooring begyndte som en af de første i verden at producere Sir Frederick Waltons opfindelse af det, vi gennem de sidste hundrede år har kendt som linoleum. Siden har forskning og produktudvikling tilføjet nye gulvtyper til sortimentet. Så i dag repræsenterer DLW Flooring næsten alle typer af gulvbelægning: Linoleum, tæpper, designgulve, vinyl, sportsgulve, svømmebassinfolie etc.

DLW Flooring er i dag en af verdens førende producenter af gulvbelægninger. Som leverandør til både det kommercielle og det private marked tilbyder DLW Flooring et stort sortiment inden for gulvløsninger, der omfatter elastiske DLW-gulvbelægninger, der inkluderer linoleum, vinyl, luksusvinylfliser og sikkerhedsgulve og tæpper og tæppefliser DLW Fibrebonded (Nålefilt).

Virksomhedens europæiske hovedkontor er beliggende i Bietigheim i Tyskland med produktionsanlæg og salgscentre over hele Europa, hvilket giver en enestående god kundeservice.

DLW Flooring tilbyder:

  • Totalleverandør af tekstil- og elastiske gulvbelægninger.
  • Forskellige produkter i et stort udvalg af farver, mønstre og strukturer, der passer til ethvert projekt.
  • Salgssupport og teknisk support, der hjælper dig med at realisere dine projekter.
  • Branchespecifik knowhow og ekspertise inden for gulve til kontorer, sundhedssektoren, undervisningssektoren, serviceindustrien, detailhandelen og boligområdet.

Hvis du som arkitekt, bygherre eller gulvlægger søger inspiration, ideer, vejledning eller designforslag er du altid velkommen til at kontakte vores indretningsarkitekter eller CAD-service. Har du brug for prøver, kollektionsmapper eller andet er det blot at ringe, faxe eller kaste et blik på vores hjemmeside.

Website: www.dlw.dk

Lægnings- og vedligeholdelsesvejledninger:
DLWs Downloadcenter