Trægulve

Trægulve har altid været et af danskeres foretrukne gulvvalg, og trægulve går aldrig af mode. Et trægulvs mange fordele som fx et æstetisk og naturligt udtryk samt en lun overflade gør nemlig trægulvet til en klassiker.

Hvorfor vælge et trægulv?

Træ er særdeles robust som gulvbelægning, og med den rigtige vedligeholdelse holder et trægulv sig flot og elegant i mange år. Et trægulv har også den fordel, at overfladen er behagelig og let fjedrende at gå på. Desuden føles overfladen sjældent kold, hvilket især i vintermånederne kan være utrolig rart.

Når du vælger trægulv, har du også mange muligheder for at personliggøre dit gulv. Trægulve kommer nemlig ikke bare i standardudgaver, da der er mange forskellige måder, hvorpå træsorter, plankebredder og overfladebehandlinger kan kombineres. Uanset om der er behov for et lyst, mørkt, blankt eller mat gulv, er det muligt at få, når der vælges trægulv.

Vi kan hjælpe dig
Vi er leveringsdygtige inden for massive parket- og plankegulve, alle øvrige massive gulvtyper, lamelgulve og meget mere. Vi leverer specialløsninger til prestigebyggerier såvel som kvalitetsløsninger til boligbyggerier. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.