Kährs

Det flerlagede trægulv, vores opfindelse fra 1941, viste sig ikke blot at være den bedste og mest stabile gulvløsning på markedet – men også den mest miljøvenlige konstruktion, der endnu er opfundet, idet gulvet er fremstillet af fornyelige ressourcer, som kan genbruges, og som optimerer brugen af råmaterialer.

Vores produktionsproces er designet til at have minimal indvirkning på miljøet. Alt spild i form af bark og træspån behandles i et avanceret genbrugssystem, som leverer energi til hele fabrikken og til lokalsamfundet.

Tilbage til naturen
Mængden af skov i Sverige har gennem de seneste 100 år været jævnt voksende, og antallet af plantede træer overgår langt den mængde, vi fælder. I gennemsnit plantes der fem træer for hvert træ, der fældes for at bevare et bæredygtigt skovmiljø.

Indeholder ikke opløsningsmidler
Kährs var den første gulvproducent, som introducerede en produktionsproces, som er fuldstændig fri for opløsningsmidler. Dette skete allerede i 1984 – længe før det blev almindelig praksis i branchen.

Kun kontrollerede leverandører
Vi vælger kun leverandører som er certificerede af FSC (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification) eller tilsvarende, eller som kan dokumentere, at deres opkøb af træ er miljøbevidst.

Miljøarbejde
Det er ikke kun vores gulve, som skal være miljøvenlige, det skal også gælde for vores arbejde i produktionsenhederne. Hver enkel produktionsenhed indenfor Kährs følger miljø- og kvalitets-
system i overensstemmelse med ISO 14001 og ISO 9001.

Website: www.kahrs.com

Lægningsvejledninger – link
Vedligeholdelsesvejledninger – link