Gulve

Trægulve

Trægulve har altid været et af danskeres foretrukne gulvvalg, og trægulve går aldrig af mode. Gulvklassikeren er blandt andet kendetegnet af et dekorativt og naturligt udtryk samt en lun overflade.

Hvorfor vælge et trægulv?
Træ er særdeles robust som gulvbelægning, og med den rigtige vedligeholdelse holder et trægulv sig flot og elegant i mange år. Et trægulv har også den fordel, at overfladen er behagelig og let fjedrende at gå på. Desuden føles overfladen sjældent kold, hvilket især i vintermånederne kan være utrolig rart.

Når du vælger trægulv, har du også mange muligheder for at personliggøre dit gulv. Trægulve kommer nemlig ikke bare i standardudgaver, da der er mange forskellige måder, hvorpå træsorter, plankebredder og overfladebehandlinger kan kombineres. Uanset om der er behov for et lyst, mørkt, blankt eller mat gulv, er det muligt at få, når du vælger trægulv.

Vi kan hjælpe dig
Vi er leveringsdygtige inden for massive parket- og plankegulve, alle øvrige massive gulvtyper, lamelgulve og meget mere. Vi leverer specialløsninger til prestigebyggerier såvel som kvalitetsløsninger til boligbyggerier. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Kährs

Kährs har fremstillet flerlagede trægulve siden 1941. Gulvet er fremstillet af fornyelige ressourcer, som kan genbruges, og som optimerer brugen af råmaterialer.

Kährs produktionsproces er designet til at have minimal indvirkning på miljøet. Alt spild i form af bark og træspån behandles i et avanceret genbrugssystem, som leverer energi til hele fabrikken og til lokalsamfundet.

Tilbage til naturen
Mængden af skov i Sverige har gennem de seneste 100 år været jævnt voksende, og antallet af plantede træer overgår langt den mængde, Kährs fælder. I gennemsnit plantes der fem træer, for hvert træ der fældes for at bevare et bæredygtigt skovmiljø.

Indeholder ikke opløsningsmidler
Kährs var den første gulvproducent, som introducerede en produktionsproces, som er fuldstændig fri for opløsningsmidler. Dette skete allerede i 1984 – længe før det blev almindelig praksis i branchen.

Kun kontrollerede leverandører
Kährs vælger kun leverandører, som er certificerede af FSC (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification) eller tilsvarende, eller dem der kan dokumentere, at deres opkøb af træ er miljøbevidst.

Website: www.kahrs.com

Nordic Roots

Nordic Roots er kendetegnet ved, at intet bliver overladt til tilfældighederne. I hvert eneste led i processen – fra design og produktion til lægning af gulvet – udføres arbejdet af kompetente fagfolk.

Nordic Roots er skræddersyet til det omskiftelige nordiske klima. Fx er der, i Norden mange, kolde måneder, hvor vi ofte slæber skidt og sjap med ind. Det stiller store krav til vores gulve. Især skal gulvene i en travl hverdag være praktiske, og de må for alt i verden ikke kræve meget af vores tid. Nordic Roots opfylder disse krav eftersom let rengøring er et af gulvenes vigtigste kendetegn.

Alle gulve fra Nordic Roots lever op til følgende høje krav:
• Nem vedligeholdelse
• En rengøringsvenlig overflade – da alle gulvene leveres med en slidstærk topfinish
• Klimastabilitet – som betyder, at gulvet forbliver plant
• Et stærkt og præcist kliksystem – som giver flotte og tætte samlinger
• Voksede samlinger – som sikrer dig et knirkefrit gulv
• Høj trykstyrke – som sikrer et minimum af trykmærker
• Høj slidstyrke – som sikrer dig et smukt gulv i mange år

Tarkett

Trægulve handler om at forvalte naturens eget design på bedste vis. Træ har fantastiske egenskaber med en naturlig skønhed og variation. Uanset om der er brug for et roligt, livligt, mørkt, lyst, blankt eller mat trægulv, findes det hele i Tarketts kollektioner.

Vælg mellem klassiske træsorter, som eg og ask, samt nye, spændende strukturer med forskellige farver, behandlinger og karakter. Vælg mellem lak og olie som beskyttelse, og gør gulvoverfladen glansfuld eller mat.

Website: http://prof.tarkett.dk

Timberman

Når du køber et Timberman gulv, er du sikker på at få et stærkt og holdbart produkt i høj kvalitet. Alle Timbermans gulve er gennemtestet, flotte og nemme at lægge, så både produkt og det færdige resultat er helt i top.

Vælger du et Timberman gulv, har du samtidig en sikkerhed for, at du kan få professionel vejledning i forbindelse med gulvvalg, lægning og efterfølgende pleje. Timberman sørger nemlig for, at du får en total gulvløsning.

Website: www.timberman.dk

Moland

Moland A/S har i mere end 30 år leveret gulve til utallige projekter i ind- og udland og er solidt forankret i det jyske med hovedsæde på havnen i Skive.

60 dedikerede medarbejdere sørger for hele værdikæden, og alt fra indgangskontrol til after sale service foretages af medarbejdere med årelang accenitet.

Molands sortiment er dybt og bredt. Vi tilbyder alt i træ-, vinyl-, laminatgulve samt de nyeste skud på stammen SUPER EG og Bastion.

Virksomhedens vision er “Experts in floors”, og mere end 30.000 m2 klimastyrede lagerfaciliter sørger for at netop dit gulvprojekt lever op til dine forventninger.

Moland er kendetegnet ved kompromisløs kvalitet på både design- og trægulve.

Website: www.moland.dk

Hørning Parket

Gennem generationer har Hørning Parket arbejdet sammen med nogle af verdens bedste arkitekter og entreprenører i Danmark og internationalt. Virksomhedens måske mest omtalte gulv er tegnet af Arne Jacobsen i 1937 og pryder den dag i dag rådhushallen på Aarhus Rådhus.

Hørning Parket er grundlagt i 1925 og sætter en ære i at være lige der, hvor arkitekturen har noget på hjerte. Hørning Parket har gennem alle år været leverandør til markante byggerier i ind- og udland, hvor der stilles kompromisløse krav til de æstetiske og håndværksmæssige kvaliteter og ikke mindst til lang holdbarhed.

Hørning Parket har særligt fokus på høj kvalitet. Producenten har opbygget et unikt system, hvor alle medarbejdere har ansvar for kvaliteten. Hver enkelt stav og planke kontrolleres af op til seks forskellige fagfolk, før den rammer gulvet.

Derudover investerer virksomheden løbende i ny teknik, og alle ansatte efteruddanner sig løbende, så Hørning Parket fortløbende kan holde et højt og ambitiøst niveau i gulvhøjde.

Website: www.horningfloor.dk/

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.