InterfaceFLOR

InterfaceFLOR fremstiller og markedsfører branchens største og mest alsidige udvalg af tæppefliser til virksomheder og offentlige institutioner med fokus på design, fleksibilitet og bæredygtighed med et stort udvalg af farver og strukturer.

Tæppefliser er det oplagte valg på kontorer, hoteller og i butikker, når du ønsker en gulvbelægning, der er slidstærk, rengøringsvenlig og støjdæmpende samtidig med fokus på et godt indeklima. Samtidig er tæppefliser meget fleksible og komfortable – til glæde og gavn for alle der færdes i rummet.

En modulopbygget gulvløsning med tæppefliser giver mange flere designmuligheder end traditionelle tæpper og kan nemt kombineres med bl.a. trægulve for at opnå spændende og nye gulvløsninger. Det er nemt at flytte rundt med fliserne og derved skabes fleksible arbejdsmiljøer. Hurtig montering, mindre materialespild samt enkel udskiftning gør tæppefliser til en økonomisk smart løsning– en fordel for både økonomi og miljø.

Tæppefliser er hurtigere at montere end traditionelle tæpper og langt lettere at håndtere, end en 4 meter bred tæpperulle. Med tæppefliser fra InterfaceFLOR er det ikke nødvendigt med særligt underlag, og man behøver ikke være opmærksom på mønsterpasning eller farveforskelle mellem ruller, som kan forsinke lægningen eller fordyre arbejdet.

InterfaceFLOR har forpligtet sig til at fjerne enhver negativ påvirkning deres virksomhed måtte have på miljøet inden år 2020. Som en del af dette amibitiøse mål tilbyder InterfaceFLOR 100% CO2 neutrale produkter, lige som en stor del af produkterne er fremstillet af genbrugsfibre og med henblik på genanvendelse efter endt levetid.

Tæppefliserne fra InterfaceFLOR fås i størrelsen 50 x 50 cm.

Website: interfaceflor.dk

Vedligeholdelse (engelsk) – link
Montering (engelsk) – link